Aksu kabuğunu yavaş yavaş çatlatıyor. Eminim bu kabuğun içerisinden sağlıklı, güvenilir, yaşanılabilir bir ilçe çıkacak. Aksu Antalya’nın en gözde ilçesi olacağı kanaatindeyim. Çünkü Aksu, diğer ilçeler gibi betonlaşmanın içerisinde boğulmamış, arazi özgürlüğünde sınır tanımayan bir ilçe. Büyükşehir belediyesinin tecrübesi ve şehir plancılarının istikrarlı çalışmaları sonucu Aksu, modern bir görünüme kavuşacaktır, diye düşünüyorum.

Semt polikliniğinin yapımı devam ediyor ve sağlık hizmeti vermek için gün sayıyor. Aksu’da yaşayan yaşlı ve çocuk nüfus göz önünde bulundurulduğunda semt polikliniği, öncelikle bu yaş gruplarının can simidi olacak.  

Macun Deresi temizleniyor. Sonucu hepinizden çok merak ediyorum. Çalışmaların ilki bugün başladı. İş makinaları dur durak bilmeden çalışıyor. Sürekli dolgu malzemesi taşınıyor. Bakalım sonucu ne olacak.

Tespih taneleri gibi sağa sola savrulmuş, dağılmış bu ilçe, bir araya getirilmeye çalışılıyor. Altıntaş mahallesinde, yerleşim alanının ve evlerin yoğun bulunduğu bölgeye çocuk parkı yapılmış, , çocuklar bu konuda eminim başkan amcalarına teşekkür ediyorlardır.  Kapalı pazar yerimiz yok, diye feryat eden pazarcı esnafının imdadına, Çamköy bölgesine yapılan ilk kapalı pazar yeri ile yetişiliyor, Güzelyurt, Pınarlı ve diğer bölgelerinde kapalı pazar yerine çok fazla ihtiyaçları var.

Kentin bir girişe ihtiyacı var. Kaymakamlık binası içler acısı. Yapılacak bir Kent Meydanı, Aksu’ya ilçe olduğu varlığını kazandıracaktır. Tabi bunlar bir gecede yapılabilecek işler değil, adım adım.  

Gazete olarak kent yönetiminden naçizane bir isteğimiz var, madem bu ilçe baştan yapılandırılacak, ne olur uzman kişilerle bu işler yapılsın. "Yarım hekim candan, yarım hoca dinden eder" misali yapılandırılmasın lütfen.

 

Saygılarımla,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.