AKSU gazetesi ilçeye kurulduğu günden bu yana yeniliklere imza atarak yoluna devam etmektedir. Bu düşünceler tamamen burada yaşayan halkın kendi düşünceleridir. Tüm Aksu halkına teşekkürlerimizi iletiriz.

Çocuklarımıza yönelik birkaç proje gerçekleştirdik Aksu’da, bu projelerin ses getirdiğini ve kabul gördüğünü birlikte gördük.

Umudumuz, geleceğimiz, yaşamın en güzel varlıkları çocuklarımız…

Yine çocuklarımız için gazetemizde yeni bir projeye adım atıyoruz. AKSU gazetemizin bundan böyle bir tam sayfasını çocuklarımızın çalışmalarına ayırmayı planlıyoruz. Bu sayfanın adını onlarla birlikte belirleyeceğiz.
Amacımız araştıran, sorgulayan, doğru bilgilenen ve doğru bilgilendiren bireylerin yetişmesine ön ayak olmak olacaktır.

Bu sayfayı, Aksu Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden aldığımız onay ile gerçekleştireceğiz.

Bu sayfa çocukların sayfası olacak, çocukların yazılarına, düşüncelerine yer verilecek. Küçük dünyalarını tüm Aksu ile paylaşacaklar.

İlk olarak “onlarda çocuktu” adlı röportajlarla işe başlayacağız. Şimdilik bu kadar bilgilendirmeler yeterli olur sanırım. Devamını önümüzdeki haftalarda Aksu gazetesinin 2. Sayfasından takip edebilirsiniz.

Küçük arkadaşlarımızla çalışmak için kolları sıvadık, değerli öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimizin öğrencilerini bizlere yönlendirmeleri konusunda desteklerini bekliyoruz.

Aksu çocuk hayırlı olsun çocuklarımıza…

Saygılarımla,
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.