Seçime bir ay kala, meydanlar yavaş yavaş ısınmaya başladı. Seçmenler ve yarışa çıkan adaylar bu kez dersine iyi çalışıyor.

Bilindiği gibi 30 Mart 2014’te gerçekleşecek yerel seçimlerde Aksu’da, AK Parti, CHP, MHP, BBP, DP, Saadet, DYP, HDP ve DSP olmak üzere 8 Parti yarışıyor.

Gerçi DSP ve DYP’nin adayları ile henüz tanışma imkânımız olmadı. Bizlerin bugüne kadar bu adaylarla karşılaşma ve tanışma imkânımız olmadıysa, sizlerin de tanışma fırsatı olmamıştır, diye düşünüyorum.

Umarım ki yanılıyorumdur.
Neyse gelelim diğer adaylara. Bu adaylar içerisinde parti olarak tabanı olma özelliğinden dolayı AK Parti, MHP ve CHP adaylarını ele alacak olursak, bu 3 aday dersine çok iyi çalışıyor kanaatindeyim.
Neden böyle bir tezi ortaya koyduğuma gelecek olursak, bilindiği üzere Aksumuz Antalya’nın incisi konumunda bir kent. Her yönüyle gelecek vaat eden, her türlü gelişime müsait bir konumu var. Yeter ki, bu kenti yönetecek veya yönetmeye talip olacak idarecinin, vizyonu geniş olsun.

Şimdi seçmen olarak önümüzde önemli bir fırsat var. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekiyor. Aksi takdirde kentin yaşayanları olarak boşa geçecek 5 yıla mahkum olacağız.
Karar sizlerin…

Şimdi gelelim yönetime talip olan adaylarımız; Sayın Halil Şahin, Sayın Ramazan Özen ve Sayın Cengiz Aldemir’e…

3 aday ile ilgili seçim startı başladığı günden bugüne birçok haber yaptık ve birçok kere bir araya gelerek kent ile ilgili düşüncelerini aldık.

Her birinin kentin değişimi ile ilgili devasa projelerine tanık olduk. Akla, mantığa uyan ve bizlerin de beğendiği bu düşünceleri sizlerle bire bir paylaştık.

Paylaşımdan dolayı birçok çevreden olumlu izlenimler aldık. İnşallah bu olumlu izlenimler, 30 Mart akşamı açılacak oy sandıklarına da olumlu bir şekilde yansır.

Bu 3 adaydan kim kazanırsa kazansın, kazanan bizler olacağız, yani Aksu halkı olacak.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.