1.2. yıl derken şimdi 7. Yıla birlikte adım atıyoruz. Sizlerle, sizlerin destekleriyle, Teşekkürler Aksu.

Gelin hep beraber filmi geri saralım. Antalya’nın yanı başında tarımın, turizmin, ticaretin nabzının attığı bir yer. Gelişmeye müsait, yeniliklere açık devasa yüz ölçüme sahip bir yer. Çok değerli toprakları ve muhteşem bir sahili barındırıyor bünyesinde. Türkiye’nin sebze deposu. İhracatta da başarılı bir ilçe Aksu. 2016 Expo heyecanının yaşandığı milyon dolar yatırımların yapıldığı bir merkez. Neredeyse eğitim kampüsü sayılabilecek okullar bölgesi ve henüz ilk yılını tamamlayan Uçak Lisesi. Özel sağlık liseleri. Bir adım daha atılıyor yakında üniversitesi de olan bir ilçe konumuna gelecek. İşte biz böyle bir yerde olmanın onurunu yaşıyoruz.


Şehri güzelleştirerek daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışan önceki ve şimdiki yetkililere yöneticilere teşekkür ediyoruz. Ufku geniş, geleceğe ışık tutan, vizyon sahibi, genç ve dinamik Aksulu yöneticilerle çok daha yol kat edileceğini biliyoruz.

Evet, bütün bu yaşananları ilk geldiğimiz günden bu yana sizlere taşımaya çalıştık. Çiftçinin, işçinin, esnafın, yerlinin, yabancının, siyasetin, yaşananların sesi, gözü, kulağı olmaya çalıştık. Sizlere taşıdık karınca misali. Yerel seçimleri yaşadık, o heyecanı, çekişmeleri yaşadık. Kim hangi mahalleden, sandıktan en çok oyu aldı. Kimin yüzü güldü, kim kaybetti. Hem internet haber sitemizden hemde gazetemizden en doğruyu sizlere ulaştırmaya çalıştık.

İlerleyen zamanda bir eksik gördük. Bu ilçenin dergisi yok dedik. Kolları sıvadık, ekonomi ve iş dünyasını yansıtan bir dergi çıkardık. Evet, Aksu’nun ilk dergisine de imzamızı attık. Yer aldınız, beğendiniz, destek oldunuz, kalitesinden hep bahsettiniz hep birlikte başardık.

Şimdi başka bir boyuta geçiyoruz. Daha gelişmiş daha sesini duyuran Aksu için yol alıyoruz. Bunu da bu ilçeye Üniversite açılması için canla başla uğraş veriyoruz hep beraber. Akdeniz Üniversitesi bünyesinde yer almayan, çağımızın gereği Fakültelerin açılması için uğraş veren çok değerli Ahmet Coşgun hocamıza hepimiz destek oluyoruz.

İlçenin siyasetçileri, iş dünyası, ilçe başkanları, çok değerli hanımefendileri, beyefendileri, okul müdür ve müdireleri, öğretmenleri, öğrencileri, gençleri, çocukları, değerli büyükleri, çiftçileri, doktor, hemşire, mühendisleri, eczacı, dişçi, avukat, bankacı, sigortacıları, işçileri, yerli ve yabancı misafirleri Güney haberci Aksu gazetesi sizin sesiniz, sizin için en doğru, en ilkeli yayıncılığına devam edecektir. Çok daha uzun yıllar sizlerle yol almayı hedefliyoruz. Aksu gazetesi bu ilçenin okuludur, onurudur, sizin sesinizi duyurmaya devam edecektir.

Bu günün anısına birlikte yol aldığımız arkadaşlarımızla bir aradayız. Sercan Aytiş, Hasan Yavaşlar, Azime Uslu ve Enes Çevik, şehir dışında bulunan Ayşegül Burunsuz ve bebeği dolayısıyla gelemeyen Ebru Karadeniz’e Teşekkürler. Gazetemizin kurulduğu ilk yıl bize tam destek sağlayan, tecrübeleri ile yolumuzu aydınlatan kıymetli büyüğümüz usta gazeteci, duayen, Sebahattin Atmaca beyefendiye teşekkürler.
Doğru, ilkeli, yayın anlayışımızla sizlerle daha nice yıllara yürümeye devam edeceğiz. Hepinize hayırlı haftalar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.