İyi niyetlerle düştük Aksu yollarına, buraya gelirken düşüncelerimizde Aksu’da nelere tanık olacağız bizleri neler bekliyor endişeleri ve heyecanı vardı.

Antalya’dan Aksuya baktığınız zaman çok ama çok uzak bir diyar olarak algılanıyor Aksu, ta ki buraya gelip yaşayana kadar. Şimdi neredeyse günümüzün tamamı Aksu’da geçiyor. Bir ayağımız Antalya’da olmasına rağmen işimiz biter bitmez soluğu yine Aksu’da alıyoruz. Bu ilçeye bir gelen birde gelmeyen pişman diyebilirim, şaka bir yana Antalya’ya en yakın doğal güzelliği, tarihi ve sakin yaşamı Aksuyu cazip hale getiriyor. Aksu’da yeniden yerleşim yapılması halinde inanıyorum ki birçok ailenin yaşam için tercih yeri burası olacaktır.

2012 yılında buraya gelişimizin ardından birçok banka, noter, yeni kurumlar, özel firmalar, yapılaşma, büyükşehrin ağız ve diş sağlığı, asmek çocuk kursları, yolları, çevre düzenlemesi ve ardından seçimler, yeni yöneticiler, kısaca Aksu baştan aşağı olmasa da bir bölümü yenilendi. Adımlarımızı “bismillah” diyerek attık Aksu ilçesine bundan dolayı mutluyuz.

Yenilenemeyen kaderine terk edilen yerleri var o alanlarda zaman içerisinde yenilenecektir diye düşünüyorum. Bu konuda fazla derin mevzulara girmeyeceğim.

Bu ilçede bir yenilik gerçekleştiği zaman sanki ilk defa bunu yaşıyormuş gibi sevindik, olumsuz giden şeylere üzüldük, bu çok uzak merkez ilçe, çok yakınımız oldu, bir yanımız Aksu oldu.

Aksu gazetesinde şimdiye kadar çalışan, şuanda çalışmaya devam eden ekibimize, Aksu’nun bütün esnafına, siyasi kurumlarına, yöneticilerine, öğretmenlerine, çocuklarına, bütün halkına teşekkür ediyoruz. Şimdiye kadar sizinle beraber yürüdük, umarım bu yürüyüş uzun soluklu olur.

Aksu’da güzel yıllar geçirme temennisiyle yıl dönümümüz Aksu için tekrar hayırlı olsun.
Saygılarımla,

Haftanın Sözü:
Allah Resulü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Ey Abdurrahman! Baş olmayı isteme, eğer isteğin üzerine o görev sana verilirse, onunla baş başa bırakılırsın. Şayet sen istemeden sana verilirse, o işte yardım görürsün."
Abdurrahman radıyallahu anh. Buhari.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah İNAN 2014-08-12 15:45:37

hayırlı olsun başarılar dilerim

Avatar
sevgi özdemir 2014-08-12 19:06:54

iyi ki gelmişsiniz 3. yılınızı kutluyorum daha nice, nice yıllara inşallah, her şey gönlünüzce olur.