2019 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 3 ay geçti Aksu’da iktidar belediyesinde her hangi bir çalışma yok. Belediye Başkanlığı görevini ikinci kez yapan Halil Şahin, başkanlıkta 6. Senesini yarılarken etrafta Aksu için tek bir çalışmasını göremiyoruz.

Geçen dönem, Devlet Hastanesinin temeli atıldı, ihalesi yapıldı. Ne hikmetse seçimden sonra yapılan bir çalışma yok. Temelini bir türlü atamadık. Hükümet konağı için ihaleye çıkıldı çıkılacak derken oradan da net bir çalışma gelmedi. Kent meydanı konusuna hiç değinmesek yeridir.

İktidar partisinin başarılı çalışmalarını Aksu’da görmek istiyoruz. İş bitiriciliğini, dev projelerini ve sosyal belediyecilik ilkelerini Aksu’da yaşayan herkes görmek istiyor. Merkezde ikamet eden insanlar Aksu’da bulunan topraklarına yerleşmek istiyorlar ama onlar da çok bir hareket görmediği için beklemeyi tercih ediyorlar. Her türlü iş için merkeze gideceksek neden Aksuya yerleşelim diye düşünüyorlar.

Aksu’da yaşayan her birey temel ve sosyal ihtiyaçlarını bu ilçede karşılamak istiyor. Sağlık, Eğitim, Alışveriş, halk plajı v.s. Antalya merkezde her şey varsa burada da olsun istiyor. Vatandaşın bizzat yaşadıkları ve söylediklerine tanık olduğumuz için yazma ihtiyacı hissettim.

15 Temmuz Mesajım;

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığıyla her türlü darbelere karşı demokratik, bağımsız, laik Türkiye idealine hep birlikte ulaşacağız. Bu ideal uğruna şehit düşen yurtseverleri saygı ve minnetle anıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.