Güneyhaberci Aksu Gazetemiz bir yılını daha sevinci, hüznü ile tamamladı. 2021 yılına umutla yeni heyecanlarla herşeyi geride bırakarak girmek istesek de, 2021 yılı, 2020 yılından dünyamıza ve ülkemize daha ağır hasarlar bırakarak ilerliyor. Bütün bunlara rağmen gazeteniz olarak var gücümüzle, yeniliklerimizle daha fazla abone sayısına ulaşarak, okur sayısını artırarak, ilerlemeye devam ediyoruz. 

Aksu’da kurulduğumuz günden bu yana siyasetten sağlığa, eğitimden tarıma, turizmden spor, emniyet ve güncel haberlere hep birlikte ve toplumun. Her alanını ilgilendiren konularla Aksu’nun nabzını tuttuk. 

Aksu’nun her mahallesine, her evine ve her esnafına ulaşan Güneyhaberci Aksu gazetesi, ve güneyhaberci.com.tr internet haber sitesi anlık ve güncel gelişmelerle okurlarını habersiz bırakmıyor.

Sizlerden aldığımız pozitif enerji ve güçle yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. 

Yine, yeni bir kuruluş yıl dönümü gününde, sizlerle bu sayfalarda buluştuk. Aksu’nun menfaati ve geleceği için birlikte yol almaya devam ediyoruz. Karşılıklı güç birliğimizle daha fazlasını Aksu için yapamaya niyetliyiz. 

Aksu’nun yakın geçmiş 10 yılı, gazetemiz arşivlerinde yerini aldı. İsteriz ki bu çeyrek asırları hatta ömrümüz yeterse yarım asırlara dayansın. Sözün uçtuğu, yazının kaldığı her Aksu’ya dair olay, her yaşanmışlık bu arşivde yerini aldı. Gelecek nesiller bundan çok rahat bir şekilde yararlanabilecekler. 

Güneyhaberci Aksu Gazetesinin yanında, son 4 senedir çıkardığımız MarkAksu dergimizle de Aksu’nun ekonomi dünyasında ki gelişmelere şahitlik ettik. Ülkemizde yaşanan felaketlerden dolayı biraz ertelediğimiz dergimizin yeni sayısı, yine siz Güneyhaberci Aksu Gazetesi okurlarıyla en kısa zamanda buluşacak inşallah. 

Kurulduğumuz günden buyana hızla gelişen Aksumuz, bir kaç sene sonra eminiz ki yeni imajı ve yeni şekliyle herkesin yaşamak isteyeceği, ikamet edilecek merkez ilçelerin en başında yerini alacak. İmar sorunlarının tek tek çözülmesi bu ilçeyi kasaba havasından çıkarıp, yaşanabilir yeşil şehir haline getirecek. 

Kaymakamlığı, Belediyesi, emniyeti, jandarması, eğitim camiası, sağlık sektörü, spor faaliyetleri, iş dünyası, siyaseti ile uyum içerisinde yaşayan Aksu ilçesi,  başarı merdivenlerini emin adımlarla tek tek tırmanarak, ekonomisiyle şaha kalkmış  ve hedefine doğru ilerliyor. 

Tarımın, ticaretin, turizmin, tarihin aktif bir şekilde yol aldığı bu ilçede, ilk gazeteyi sizlerle buluşturmanın onurunu ve gururunu yaşadığımızı bir kez daha dile getirmek istiyoruz. Bu gazetenin çok büyük bir ailesi ve ekibi var. Bu ekip; okurlarımız, mahalle muhtarlarımız, belediyelerimiz, müdürlerimiz, siyasilerimiz, iş dünyamız, esnaf kardeşlerimiz. İşte biz sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. 

Her sene olduğu gibi 10. Yılımızı tamamladığımız bu yılda, Güneyhaberci Aksu gazetesi kamuoyunun; sesi, gözü, kulağı olamaya devam edecek. Yanımızda yer alan ve bize güç veren herkese ve hepimize çok çok teşekkür ediyoruz. 

Ülkemizde Manavgat yangını ve Karadeniz’de yaşanan sel felaketleri nedeniyle yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Kederli ailelerine baş sağlığımızı iletiyoruz. Umarız bu felaketler son olur ve huzurlu günlere ulaşırız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.